Get Adobe Flash player

Fotogaleria

Regjistrohu

Shoqata Studenti

Mirësevini në webfaqen e Shoqatës së Studentëve Shqiptar në Cyrih

Shoqata „Studenti“, e themeluar në vitin 2000, është një shoqatë e krijuar për studentët dhe prej studentëve shqiptar në Cyrih. Shoqata është e akredituar në Universitetin e Cyrihut.
Qëllimi kryesor i shoqatës është përkrahja, rrjetizimi, bashkëpunimi dhe komunikimi mes studentëve shqiptar. Për ta arritur këtë qëllim, shoqata „Studenti“ organizon vazhdimisht evenimente të cilat mundësojnë njohjen e studentëve në mes veti.
Mes tjerash, „Studenti“ organizon ligjerata të ndryshme gjatë semestrave, festa të ndryshme, si dhe udhëtime.
Studentët që nuk kanë prejardhje shqiptare dhe janë të interesuar në shoqatën tonë, janë të mirëseardhur të marrin pjesë në evenimentet e shoqatës.