Get Adobe Flash player

Fotogaleria

Regjistrohu

Shoqata Studenti

Mirësevini në faqen zyrtare të Shoqatës të Studentëve Shqiptar në Cyrih

Shoqata „Studenti“ me seli në Cyrih të Zvicrës është themeluar
para një dekade e ca vite. Qëllimi i at’hershëm ishte bashkimi i Studentëve Shqiptar- si rrjelloj e vullnetit të Studentëve për bashkëpunim të ndërsjell!

Sot, pas këtyre viteve; shoqata e Studentëve ka një numër më të madhë aktivistësh se ndonjëherë më parë! Me rritjen e numrit te aktivistëve, shoqata poashtu bëhet më aktive duke ofruar programin më të denj me ahengje dhe mbledhje të ndryshme. Qëllimi i Shoqatës është krijimi i urave ndërlidhëse në mes të Studentëve Shqiptar që studjojnë në Cyrih. Shoqata „Studenti“ poashtu ka për qëllim që të ruaj dhe zhvilloj komunikimin të ndërsjell të Studentëve me aktivitete kulturore dhe arsimore.

„Studenti“ është i hapur për aktivistët tjerë si edhe është njashtu i hapur për bashkëpunimin me Shoqatat të tjera Studentore.